Nejnovější recenze ze sekce Hračky pro psy
- Drží tvar , pro našeho psa super
Ikdyž šňůrka nevydržela, balónek ano, stále našemu Malinois dělá radost
- Dlouho nevydržel
Nás pes jej zlikvidoval během hodiny
Super pamlsek a zároveň i hračka.
- Hračka není vhodná pro větší psy. Jelikož chybí jakýkoli návod a doporučení, koupili jsme pro naše labradory zcela nepoužitelnou věc.
- Místo dřeva je vyrobena z jakési lepenky a plastu.
Vhodná hračka jen pro malé pejsky.
pejsek byl nadsen,jen balonek moc nevydrzi.
Supr hračka pro velkého psa, z motaného lana, takže vevnitř není guma, jak bývá u ulzů kupovaných ve srovnatelné ceně v kamenných obchodech...
Dlouho vydrží v oběhu
naši psi je milují
- Hezky design
- Micek po prvnim zakousnuti psem se zacne cely olupovat na male kousky ;(
- délka tak akorát na přetahování
- dobře se drží
Oblíbená hračka štěněte. Píská to, ale musí se to hodně zmáčknout. Naštěstí pes to pískání nevyžaduje :D
Zatím drží, nerožkubala to (má ji pár dní).
- Na chvilku štěně zabaví
Perfektní, kvalitní.
- Hračka pro malá plemena. Máme francouzského buldočka a ten si tuto kance oblíbil. Kupodivu i dlouho vydrží, spoustu hraček rozpáře během dne, kance máme s mírnými opravami 5 měsíců. Proto jsme již pořizovali druhý kus.
- kvalita zpracování
Doma máme teriéry (AHT), plyšové hračky vydrží cca 10 minut. Tuhle hračku máme týden a stále je celá. Už předtím jsme koupili ježka, toho máme asi 2 měsíce a stále drží pohromadě, takže za mě paráda a určitě koupíme ještě další.
- Hezka hracka
- Velka radost u chlupatych mazliku
- Zatím jsem míček nevyzkoušela na své štěně ještě čekám , ale myslím , že se mu bude líbit
ok
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »