Nejnovější recenze ze sekce Hračky pro psy
- Hračka mého psa baví, ale za chvíli zdeformoval zuby víčko. Zkusila jsem to obrousit, aby se nezranil. Chtělo by to jiný materiál.
Je to zajímavá hračka, zase něco jiného.
Skvela hracka ,da se hazet, pretahovat se o ni s psiskem, nebo mu ji zavesit na voditku treba na vetev...bajecne se s tim vyradi.
Zatim sis nim Misa moc nehraje, likvriuje jine hracky :) Micek vypada, ze nejake to "mordovani"stenecimi zoibky by mohl vydrzet.
- nejoblíbenější hračka našeho pejska, škoda, že ji hned zničí :)
- dobré přetahovadlo pro střední psy
- dostatečně dlouhé pro intenzivní hru
- strukturované, s otvory kam se dají zastrkat i pamlsky na uklidnění doma :)
Zatím je to na naši štěněčí slečnu větší, ale jistě jí to pomůže s dásněmi. Krásná barvička.
Kvalitně udělané a moc hezké provedení. Čubička kachnu miluje a hraje si s ní nejvíc ze všech hraček. Objednali jsme si proto ještě supa a kraba :-)
- Neničí zuby
- Nic,
Kvalitní náhrada za tenisák a lépe se udržuje při venkovním použitím
Super vec na sériovú kosť .
ok
- Vetsi vydrz nez u jinych hracek
Super, hračka.
Normální míčky
- Pro střední a velké psi ... dohoz az 12m ..psi jsou nadšení
- Doporučuji přikoupit více tenisaku do rezervy, jeden už byl psy rozkousan.
- Je to jediná značka vrhacu míčků , která nabízí 2 varianty - pro malé psy s malými míčky a druhou pro střední a velké psy s většími míčky- tenisaky.
- Škoda že je to buď na baterky nebo na napojení do zásuvky. Dobíjecí baterie by byla lepší.
Potřebovali jsme zabavit psy, když se jim nemůžeme plně věnovat a koupí vrhace jsme nadšení, baví to oba psy a jsou šťastní. Moc doporučujeme