Nejnovější recenze ze sekce Hračky pro psy
- Odolnost
Je to magické oko.Čokl ho nerozkousal a dokonce ho aportuje. :D
- Super bobr, kvalitní materiál, hafanovi vydržel první 10 let
Našeho psa moc nezaujala.
- Velká zábava pro naše nové štěňátko
Rychlost dodání
Chewies Kávové dřevo na žvýkání pro psa M
Přidáno: 2. října 2024
(naposledy upraveno 2. října 2024)
Zakoupeno v Psí Království
- Zůstávají kousky dřeva, ale to pro radost pejska vydržíme
Pes se zabaví na delší dobu, voní ....
Boruvky krasne vypadaji, pes je nadseny. Jen je treba pocitat s tim, ze i malicky pes je behem deseti minut okouse. Listy mizi pred ocima. Hracka ma trosku pevnejsi material, nez u piskaci hracky cekame, to jeste umocnuje lak na listech, ktere jsou zak okousane jako prvni.
Na hrani skvela, piskatko radeji vyndavane, i tak prijemne piska. Je z mekciho materialu, nez treba boruvky, coz je pro male psy privetivejsi. Diky tvaru se krasne nosi a klobouk skvele ozizlava.
Bohuzel v nasem kusu byla vyrobni chyba, dirka v klobouku, takze patrne nebude mit takovou zivotnost, jak by mohl.
Nejlepsi micek pro nejmensi psy. Dobre se bere do tlamicky, v trave je videt, lehky k aportovani, plove, dobre se myje, odola i stenecim zoubkum.
je hezký
Pejsek si s ním vyhraje a poměrně dlouho vydrží, než ho rozkouše a nebo při přetahování se natrhne.
Ze strany pejsků nezájem :(
Ze strany pejsků nezájem :(
- Váha
- Pevnost proti rozkousani
- Snadné házení
- Škoda že neplave
- Nemá GPS, tak se občas ztratí:-)
Můj pes Border kolie ho miluje, je součástí každé procházky. Ač si vždy pamatuje, kde ho nechal, už jsme jich asi 10 nenašli, nebo visí už několik let na drátu vysokého napětí.Klidně bych si připlatit za nějakou vnitřní dutinu, která by umožnila plavání na vodě. No a GPS lokátor, to už bych chtěl moc :-) Při naší výšce psa, občas zkrátíme poutko, když drží míček v puse a jde, plete se se mu pod nohy.
JE TO KRASNA HRAČKA ALE ONA JEŠTĚ K TOMU MÍČI TROCHU BOJÍ ALE DĚKUJI
neohrožuje pejska, rád ho podává, lehký a i vzhledem k velikosti úžasně skladný míček
- menší velikost, měkký materiál, dobrá údržba
Šikovná hračka pro malé pejsky
- .
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »