Nejnovější recenze ze sekce Hračky pro psy
Naší feně NO vyhovuje a to nám stačí.
Vánoční dárek
Správná velikost
- Vtipný míček
- malý otvor
- Pejsek spokojený. Dobrá guma, snad nerozkouše
- Perfektní pro aportovací hry
- Pejska baví víc než tenisák
- Je potaženo pravou kožešinou, takže honí králíka :)
- Kvalitně vyrobeno, absolutní spokojenost!
- Pejsek spokojen.
- Pro ušáka skvělá hračka
Viděl jsem i jiné modely napříč internetem s trochu lepším "vlněním" textilie takže se tam snáz vsypou dobroty aby byly schované ale toto je naprosto skvělé. Lepší hledat nemusíte, v Evropě možná ani nenajdete
Pro psy dobrá hračka, ten náš se z ní mohl radostí zbláznit. Za tu cenu je to dobré :-)
Snadné zabavení pejska
- Interaktivita
- Nabíjení a výdrž
- Bezpečnostní prvky
- Hlučnost
- Povrchy
Cheerble Ice Cream modrý interaktivní míček je navržený pro kočky jako zábavná a energetická hračka. Líbí se mi jeho design a hravé zbarvení – světlý modrý odstín s motivem „zmrzliny“ působí originálně a dobře zapadne do interiéru.
Pohybuje se samostatně a mění směr při kontaktu s překážkami, což skvěle upoutá pozornost kočky a simuluje pohyb živé kořisti.
Dobíjení je rychlé a hračka pak vydrží poměrně dlouho v provozu. Nemusím ji často nabíjet, což mi vyhovuje.
Je odolný a nemá žádné malé části, což zaručuje, že se kočka nezraní a hračku si může bezpečně užívat.
Míček může být trochu hlučný na tvrdších podlahách, což může být rušivé, zejména pokud se kočka hraje pozdě večer.
Na hladkých površích se pohybuje dobře, ale na kobercích a nerovném povrchu může ztrácet část efektu nebo se zasekávat.
Celkově bych Cheerble Interaktivní míček Ice Cream doporučil pro kočky, které rády honí pohyblivé hračky.
- super
super
- super, pejsek miluje
- Skvělá hračka do vody, je hezky vidět, psovi se dobře bere do tlamy...a je relativně odolná vydrží i přetahování.
- Pro velkého psa nevhodné, po dvou dnech již částečně rozkousané.
- latexova kvalitny
- prezije i 25kg psa
- pes sa s nou hraje rad
- nekvalitny radsej latexove
nekvalitny radsej latexove
pes sa s ni velmi nehraje
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »