Nejnovější recenze ze sekce Hračky pro psy
Jedno seno nebylo dobré moc prašné a zvířatům nechutnalo
- Bohužel plyšák vydrží jen max rok. Ale aspoň mám možnost ho psovi kupovat každý rok na vánoce opět. Tuhle hračku miluje nejvíce.
spokojenost
je to pěkná hračka pro pejska
Tohle miluju, nekrásnější dárek co jsem mohl dostat . Akorát ppořád nevím proč mi ty pamlsky panička nedá rovnou ? Ale zase mě dost zabaví. A těch mlsek by tam mohlo být víc .
Na moje zoubky je to moc tvrdé, tak mi to panička pořád bere. Ale kdyby mi to nechala ja to rozkoušu !
Mochomůrku jsem neviděl, dostanu ji pod stromeček. A myslím že tim pískátkem polezu všem na nervy.
Myslím že borůvky dlouho nevydrží, jsem pes trhač :-)
na přetahovačku dobrý, ale dlouho nepřežil, naše potvora (bullterierka) ho brzo rozcupovala
Dog Fantasy Přetahovadlo chobotnice 45 cm
Foubaska
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v Krmiva Hostivice
Vhodné pro většího psa
Ještě nebylo vyzkoušeno, dárek musím předat
majitelům psa a kočky.
- nikde jinde ji nemaji
- Skvěle píská - oblíbená hračka
- pěkná hračka za nízkou cenu
- velikost pro středně vělkého psa je akorát
- vhodné na přetahování a házení
- materiál není příliš odolný, po pár použití jsou provazy nakousané
Přetahovadlo je pěkně udělané, příjemné do ruky, bohužel materiál není příliš odolný psím zubům. Vhodné na přetáhování i na házení, našemu pejskovi se líbí. Velikost vhodná pro štřední až větší plemena psů.
- měkký materiál, nezraní zvíře, když chytá za letu
- pěkně lítá
- velikost pro většího psa je akorát
- rozumná cena
- jsou vidět obtisklé zuby už po prvním použití
Pejskovi se líbí, je lehké a měkké - dá se chytit v letu bez toho, aby se zvíře zranilo. Lítá poměrně daleko, takže na vyběhání pejska perfektní. Na přetahování to moc není - zůstávají obtisklé zuby.
- Vypadá hezky
- Dekorace :-)
Nepopisuji nevýhodu, protože prostě moje psy hračka nezaujala. Hodnocení by tedy bylo z pohledu mých psů na 0 hvězdiček, ale nadchla ostatní členy lidské rodiny, takže z tohoto pohledu přece jenom úspěch byl :-). Je potřeba poznamenat, že tělo je vyplněno pouze šustícím plochým materiálem, což věřím, že může být pro některé psy atraktivní. Hlava je standardně vycpaná předpokládám vatelínem.
Míček pro belgického ovčáka, který alespoň nějaký čas odolá jeho zubům.
- velmi oblíbený
- pejskovi se líbí, píská
- nevydrží dlouhé psí hraní, měkká guma